Ervaringen

Ervaringsverhalen

Hieronder vind je een selectie van ervaringen van mensen die hypnotherapie hebben ondergaan. Heeft het ze geholpen, hoe was de ervaring, zijn ze verder gekomen?

Ik had meer structuur nodig bij het op orde krijgen van mijn leven en werk

In het voorgesprek wist Richard de juiste vragen te stellen om te achterhalen waar bij mij het probleem precies zat en werd het mij duidelijk dat ik meer structuur nodig had bij het op orde krijgen van mijn leven en werk. We gingen werken aan mijn zelfbewustheid en zelfliefde. De derde sessie kwam ik het meest tot mijzelf, wat gek is omdat ik eigenlijk alleen moest luisteren.

Tijdens deze sessie kwam ik tot totale ontspanning en namen de woorden van Richard mij in totale trance mee.  Ik merk dat ik meer controle heb over mijn eigen gevoel, en ik merk dat ik meer geordend ben en gelijk dingen op pak waar ik dat voorheen nog liet liggen.

Edwin

Ik kreeg maar niet helder welke kant ik met mijn carrière uit moest gaan

Het was een zeer warme sessie waarin ik echt werd gehoord. Anneke heeft een symbolenreis met mij gemaakt om te kijken wat mijn onbewuste mij duidelijk kon maken. Ik kreeg maar niet helder welke kant ik met mijn carrière uit moest gaan. Vooraf  kreeg volop de ruimte om mijn probleem helder te formuleren en mijn eigen vragen te stellen.  En  tijdens de sessie kwam ik in contact met mijn hogere zelf. Anneke is professioneel, deskundig en discreet en kreeg dan ook mijn volle vertrouwen  Ik heb geleerd dat ik mag vertrouwen op wat komen gaat en wat mij rust geeft en waardoor dingen meer in een flow gaan. Daarnaast ben ik me bewuster geworden van bepaalde vicieuze cirkels waardoor ik deze nog beter en sneller kan veranderen.

Sarah

Hechtingsproblemen moeder- dochter

Vandaag een hele mooie hypnose sessie gekregen van Anneke. Mijn hele zwangerschap en bevalling onderzocht op mindere situaties en alles opgeruimd en heftigheden gladgestreken….. wat de hechting met mijn dochter ten goede komt.  Op een heel fijne en opgebouwde manier heeft zij de hypnose sessie vorm gegeven en ik heb er een heel prettig gevoel aan overgehouden. Ben benieuwd of buikpijn van mijn dochter ook minder wordt.

Daan

Ik ben meer ontspannen, voel meer vertrouwen en mijn benauwdheid is nu al minder

Ik vind het altijd moeilijk om in de hypnose te komen, maar het is dit keer gelukt. Af en toe was ik zo ver weg, dat ik niet hoorde wat Anneke zei. Ik vond het heel fijn en ontspannend en heb het  gevoel dat mijn benauwdheid nu al minder is. Ik ben ontspannener en ik voel meer vertrouwen. Ook ervaar ik meer ruimte en rust. Anneke nam alle tijd voor me en ik voelde me heel fijn en veilig.

Alena

Na de sessie is het me gelukt  om af te studeren en aan de slag gegaan als ondernemer

Richard weet een veilige omgeving te creëren. Ik kwam naar zijn praktijk met een innerlijke blokkade , waardoor ik weinig tot actie kon komen. Ik voelde me bij hem niet beoordeeld, maar gehoord en serieus genomen. Dit maakte dat ik me makkelijk aan hem en de sessie kon overgeven. Hij wist door het stellen van de juiste vragen achter de oorzaak van mijn probleem te komen en door zijn hypnose-sessie kwam er een oplossing. Sindsdien ben ik afgestudeerd en is het me gelukt om aan de slag gegaan als ondernemer.

Eduard

Een prettige ervaring en duidelijk uitgelegd

De hypnose-sessie die ik bij Richard ervaren heb, was heel prettig. Een duidelijke uitleg vooraf over wat we gingen doen en een rustige setting zodat ik me ook echt op de woorden van Richard kon focussen.
Ik vond het heel wonderlijk om duidelijk het verschil in mijn lijf te ervaren tussen ‘voor’ en ‘na’ de sessie. Het onderwerp dat we behandeld hebben, voelt niet meer zo beladen en ik merk dat ik nu in dezelfde situatie anders reageer: hoe mooi!
Ik zou maar zo nog een keer een sessie boeken 😀
Bedankt!

Merel

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.