Wie zijn wij?
Wij zijn Anneke en Richard, beiden hypnotherapeut.
We zijn in 2022 gestart met Hypnotherapie Heiloo, HAPPY met Hypnose. 
Anneke

Mijn naam is Anneke Deken. Ik ben geboren in Heerhugowaard en heb na de Pedagogische Academie 25 jaar in het onderwijs gewerkt. Ik ben werkzaam geweest in het basisonderwijs, kleuteronderwijs en voortgezet speciaal onderwijs waar ik ook met kinderen met autisme heb begeleid. Hiervoor heb ik onder andere een opleiding Master Educational Needs gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht en heb ik het diploma van gedragsdeskundige behaald. Van jongs-af aan heb ik interesse gehad in de wereld om mij heen en het anders kijken naar deze wereld. Geïnteresseerd in het spirituele aspect van het leven.

Ik heb 3 prachtige kinderen gekregen en inmiddels ook heerlijke kleinkinderen. Iets waar ik heel dankbaar voor ben.

Ik ben opgeleid bij het Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij. Wat mij vooral in de hypnotherapie aanspreekt is het werken met de hulpbronnen die iedereen in zich heeft. Zo kunnen we bijvoorbeeld ons zelfgenezend vermogen weer activeren of  ons onbewuste aansturen om ongewenst gedrag te veranderen.

Het geeft mij veel voldoening wanneer cliënten weer Happy met zichzelf de deur uitlopen.

Je kunt mij bereiken op
Telefoon 06 1682 8362
Email anneke@happymethypnose.nl

Richard

Gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling hebben altijd al mijn belangstelling gehad. Alweer 20 jaar geleden ben ik gestart met een opleiding tot spiritueel therapeut aan de ASPI (academie voor spirituele integratie te Krommenie).

Enkele technieken die we gebruikten:  NLP, voice-dialoque en regressie-reïncarnatie-therapie. Daarna heb ik gewerkt met een bio resonantie apparaat het SCIO-systeem. Samen met Anneke zijn we de opleiding tot hypnotherapeut begonnen.
Daar zijn we zo enthousiast over geworden dat we besloten hebben om samen een praktijk voor Hypnotherapie te starten.

Het is ongelooflijk wat er met Hypnose allemaal mogelijk is, het mooie eraan vind ik dat je de cliënt begeleid om zijn/ haar eigen hulpbronnen aan te boren. Het onbewuste is geniaal en weet alles van jou en ook waarom je de dingen doet zoals je ze doet, ook al wordt je daar niet happy van.
Informatie verzamelen en delen is een andere passie van mij, ik kan je oa. alles vertellen over 5 stressfactoren die je zelf genezend vermogen beïnvloeden. Houd de agenda in de gaten voor lezingen, workshops en trainingen.

Wanneer jij weer Happy de deur uitloopt kan mijn dag niet meer stuk.

Je kunt mij bereiken op
Telefoon 06 1213 3139
Email richard@happymethypnose.nl

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.